gästbloggning Victoria

tjena, Filippa har inte uppdaterat så mycket när hon varit i Danmark, och nu är hon påväg till Spanien, så jag tänkte att jag håller igång hennes blogg lite :) 
 
sitter och kollar på gamla och nya filmer och bilder på mig och Tiara. och det är vissa minnen med henne jag aldrig kommer glömma.. 
 
första gången jag red henne: har inga bilder eller filmer från den gången, men åh herregud vad hon har förrändrats sen dess.. 
 
när jag hoppade 115cm med henne: jadu, det kommer jag aldrig glömma tror jag! då var hon den där tjocka, lite lata ponnyn, som inte riktigt kunde hoppa så bra, och Filippa flög över 70 cm med henne! :D 
översta bilden är Filippa och Tiara över ett stigsprång på 50 och 70 cm, undre bilden är jag och Tiara som kämpar oss över en 115 :D 
 
När hon bugade på riktigt första gången: riktigt maffig känsla, när en häst ställer sig på knä brevid en! vi hade endast tränat de några gånger, kanske 4-5 gånger.. 
ryser av att se bilderna.. grymma Tiara! 
 
När vi lastade ponnysarna och åkte hem till Filippa: det var inte jättelängesen, men det var en av dom bästa veckorna i mitt liv, tack tack tack finaste Filippa för den grymma tiden! 
dom två finaste ponnysarna i samma transport! 
 
och massor med fler minnen ska vi fyra skaffa oss tillsammans. Filippa & Tiara, Victoria & Zeppelin ♥
snart ska vi även ut på tävlingar, och grooma varandra! 
 
kom hem nu Filippa, så vi kan sätta igång den bästa tiden i våra liv! Ponnytiden! ♥

I bilen

Sitter i bilen på väg mot Danmark. Är snart framme vid bron! :)) Ska bada och ha de kul! Mormor och morfar ät också med, fast i en annan bil! Jag kommer sakna Tiara och alla i Sverige!:(( Måste snart stänga av internet Tjadå!


Igår idag imorgon

Igår red jag i dressyr sadel, de gick bra hon lysande fint! Idag vet jag inte om jag hinner upp till stallet men hoppas de för jag vill säga hejdå till Tiara och Victoria! Imorgon ska jag bila till Danmark med mamma, Mads, Alex, Lukas och nicoline!


I stallet!

Nu sitter jag och kolar på Mia som rider Tiara i dressyrsadel! Jag kan inte rida i dressyrsadel men jag provade! De gick sådär. Ska snart försöka igen... :(( :)) När jag fixade tjockisen i stallet så hade jag henne lös och tränade lite hoven och mös(myste?). Hon var snäll! Idag har jag vart i Täby C och shoppat los hade 5 present kort på HM och ett på lindex nu har jag ett kvar på HM med 9 kronor på och inget kvar på lindex! På HM köpte jag en sommarkäning, en kjol med små hjärtan på, ett bar randiga shorts, ett svart basic linne, ett sommarlinne. Från lindex köpte jag en långkläning!


Zeppelin och Tiara!

Nu står de på Norrtorp igen! Allt gick bra, bara att båda hasta sig ut när vi var framme! Dom fick gå in i stallet och mumsa lite hö medan vi bar ut sakerna från bilen och lagade staketet till hagen. Sen tog vi ut dom och sen vid nio fick dom komma in och sova!


I bettans bil!

I sitter i bettans bil... med ponnysar där bak!


Flytta hit och dit!

Snart kommer Bettan med släpet! Då ska vi ta med ponnysarna tillbaka till Norrtorp! Om jag fick välja skulle jag stalla in dom hemma hos mig! Men nu är de inte jag som bestämmer de! Men de kan bli skönt för dom också att få komma in och så! Vi har ju haft ponnysarna hemma här i två veckor, som vi sa! Men sen får vi se hur de blir! De finns ett stall typ 5 min(om man går) hem ifrån vet inte om de finns någon ledig box där! Vi får se! Måste fixa lite nu! :D


I bilen

På väg mot Täby C nu! Ska hämta mitt pass och så. Sen ska jag mot Tiara! Vet inte om jag ska rida, de bror på om de blixtrar och dundrar! ^^ (här får ni en ful bild på mig!)


Heeeemmmmaaaaaa

Nu är jag hemma och ligger i tältet med Alle och Lukas! Vi ska snart sova! Vi ska busa lite sen! Vi ska gå och knaka på fönstrena på huset! Hahahahaha! Oki goder natter!


Jaaaaaaaaa!

Blogg.se appen funkar! De är en anledning till att jag inte har varit så aktiv! Nu ska jag på cirkus och sen ska jag hem och sova i tält^^ bloggar mer sen!


på pappas jobb! :D

sitter på pappas jobb och mår sådär tror jag har lite feber! :( Victoria åkte hem igår p g a hennes mage! de började i ondags kväll och sen blev de bara värre under natten och sen på morronen åkte hon hem för att vila upp sig men då fick hon feber och stannade hemma en natt! vi får se hu hon mår idag! :( inte roligt! jag blev orolig! i ondags red vi dressyr på ängen, Tiara var kanska tittig och då tappar vi båda fokuset men de gick bra tillslut. igår red mia Tiara, jag känner mig hängig så pallade inte rida! jag var i hagen och mös lite med Zeppelin. kan tyvärr inte lägga ut några bilder just nu, har en dator på pappas jobb och i den finns de inget!
 
här finns de bilder på när vi red på ängen: ---> http://teamarab.blogg.se/2012/july/victoria-filippa-och-tiara-pa-angen.html
 
 
puss o hej leverpastej

RSS 2.0