Tiara igår

Tiara var en ängel igår när jag red, hon brunstar fortfarande. Igår red jag ut med Alexandra (stallägarns dotter) och två andra tjejer. Alex red på Cokki, Emma red Brandi och Vendela red Dapper! De gick super braaaa. :))


Tjenare

Idag har jag softat runt, först My one sen åkte jag till stallet för att lämna av de jag köpte. Och sen har jag glidit runt i täby centrum. Imorgon ska jag till Tiara och rida, idag var Tiaras medryttare och fixa henne.


På väg till skolan

Sitter i bilen på till skolan. Idag tror jag att jag och Tiara ska till utebanan, vi får se hur de går.


Dagen

Dagen har varit bra, och ganska soft.

I skolan har vi simmat hela dagen. Jag bor ju typ precis vid busstermenalerna i Danderyd, och där kliver min klass av så jag gick 08:50 och då fick jag vänta ett tag. Sen slutade jag 11:30. Så deee var en nice dag!

När jag kom hem åt jag mellis och sen kom mamma och vi åkte till stallet. Tiara brunstar som in i bomben så hon kan verkeligen inte så still när hon är själv i stallet... Och jag pallade inte me henne längre så jag frågade när Cecilia när hon kommer, så medans jag väntade så fixade jag lite saker i stallet. Sen kom hon och vi tog in dom andra hestarna, då blev Tiara lugnare och då kunde jag fixa henne och rida :))

Ridningen gick toppen, hon gick jätte fint i form, vi hoppade 50 cm bara för att komma bort från dressyren ett tag, sen fortsatte jag med dressyren då gick de ännu bättre! :))

Go kväller


Idaaaag

Idag ska jag rida ut med Erica och kanske någon mer. Sen kanske Victoria kommer och fotar fina höst bilder på mig och Tiara :)) hon måste bara vakna så vi kan planera lite mer. Tror de blir en bra dag! :)

Puss


God natt


Oj oj oj

Nu börjar jag om på riktigt.

Idag fick Erica rida Tiara.( då undrar ni vem Erica är, jo hon är stallägarens dotter.) för att jag var på tjej middag/filmkväll, de var kul. Imorgon ska jag och Erica rida ut och vet inte om de blir någon mer. Tiara måste bantaaaa... Hon är jätte tjock! :( någon typ massör tyckte jag skulle trava i 30 minuter om dan, men de är jätte tråkit så jag rider ut istället.


Nu lovar jag att uppdatera lite mer! Puss på er


RSS 2.0